Lekker slapen, ook bij een hete zomer

Mechanische ventilatie

Een fijn binnenklimaat door verse lucht

Het ventileren van een ruimte in bijvoorbeeld het huis of bedrijfspand is van groot belang om de luchtkwaliteit te waarborgen en verontreiniging te voorkomen. Ventileren is niets anders dan het verversen van de lucht die aanwezig is in een bepaalde ruimte. Ongeacht welke ruimte in huis of bedrijf het betreft de lucht die in een ruimte aanwezig is verontreinigd. Door hier mechanische ventilatie te plaatsen bent u zeker van verse lucht in een ruimte en voorkomt u dat er vervuilde lucht circuleert in een ruimte.

 

Mechanische ventilatie

Voor druk bezochte ruimtes is het van groot belang dat de luchtkwaliteit gewaarborgd is, immers kunt u zich het niet veroorloven dat door de luchtkwaliteit mensen ziek of onwel worden. Wij als ventilatie specialist kunnen u adviseren op het gebied van luchtkwaliteit en mechanische ventilatie.

Waarborg de luchtkwaliteit en laat Zirkzee Installatietechniek u adviseren.

Gratis offerte aanvragen

 

 

Installatie en onderhoud

Wij als erkend installatiebedrijf kunnen zowel de installatie als het onderhoud van het ventilatiesysteem uitvoeren. U heeft één adres waar u terecht kunt voor een gezond binnenklimaat. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren op de ventilatie installatie bent u zeker van een maximaal presterende ventilatiebox en verse lucht in uw woning of kantoorpand.

Wilt u weten welke verbeteringen er bij u thuis of op kantoor mogelijk zijn door de plaatsing van een mechanische ventilatie? Neem contact met ons op en wij voorzien u van de juiste informatie en gaan graag bij u aan de slag om het binnenklimaat gezond te maken.

 

 

Kanalen reinigen

Om een goede luchtkwaliteit te waarborgen raden we aan om uw ventilatiesysteem eens in de zoveel jaar professioneel te laten reinigen. Zirkzee Installatietechniek is gespecialiseerd in ventilatiesystemen en beschikt over de benodigde kennis en apparatuur om uw systeem grondig schoon te maken. Zo blijft u niet alleen verzekerd van een gezond binnenklimaat, maar u bespaard ook op uw energiekosten; uw ventilatiesysteem zal minder verbruiken, en daarbij warmt verse lucht makkelijker op dan vervuilde lucht. U bespaard dus ook op uw stookkosten!

Wilt u graag meer informatie over het reinigen van uw ventilatiekanalen, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Zirkzee Installatietechniek uit Leiderdorp!

© Zirkzee Installatietechniek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb