Lekker slapen, ook bij een hete zomer

Waterzijdig inregelen

Energiezuinig en snel opwarmen van uw woning

Als het installatiebedrijf van Leiderdorp en omstreken kan Zirkzee Installatietechniek u niet alleen van dienst zijn bij het plaatsen van uw installaties, maar ook bij het inregelen ervan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw radiatoren voor u inregelen.

 

Waarom is het waterzijdig inregelen van radiatoren zo belangrijk?

Wanneer uw CV installatie niet goed is ingeregeld, dan kan dit leiden tot radiatoren die veel te langzaam opwarmen, alleen gedeeltelijk opwarmen, of misschien zelfs helemaal niet meer warm willen worden. Dit zorgt ervoor dat de CV-ketel veel meer energie moet verbruiken de woning op de gewenste temperatuur te houden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Gelukkig staat Zirkzee Installatietechniek voor u klaar om uw radiatoren op de juiste manier in te regelen. Wij zorgen ervoor dat uw installatie veilig en zuinig blijft functioneren.

Gratis offerte aanvragen

 

 

Hoe werkt dat inregelen dan?

Afhankelijk van de bestaande situatie zijn er verschillende dingen die we kunnen doen. Ten eerste kunnen we de radiatoren waterzijdig inregelen, wat wil zeggen dat ze van de juiste toestroom van warm water worden voorzien.

We kunnen een thermostatische afsluiter met automatische debietregeling installeren. Deze zorgt ervoor dat overdebieten automatisch voorkomen worden.

 

 

Ja, ik wil mijn installatie laten inregelen!

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van installaties inregelen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zirkzee Installatietechniek is u graag van dienst!

Gratis offerte aanvragen

© Zirkzee Installatietechniek 2024 | Alle rechten voorbehouden | Instalweb